Går du på en anden køreskole i Hillerød eller omegn og ønsker at skifte kørelærer/køreskole – så er du naturligvis meget velkommen til at ringe til os og høre om dine muligheder.

Det bedste du kan gøre er lige at læse færdig her, inden du ringer til os.

Det første spørgsmål er: er du færdig med lovpakken på din nuværende skole? Hvis nej – så bliv der til du er færdig. Du får næppe penge tilbage hvis du smutter før tid og nogle køreskoler straffer dig ved at sørge for at du ikke kommer på glatbane, hvis du kontakter en anden skole.  Det kan være surt show at gøre færdigt – men bid tænderne sammen og bliv hvor du er til du har fået det du har betalt for.  Ellers bliver det bare ENDNU dyrere …..

Det næste du skal gøre inden du kan skifte til nogen andre køreskoler er at sikre dig din ansøgning og din logbog. Din nuværende kørelærer skal udlevere dem til dig. De fleste er flinke nok til det, men har du en skidt fornemmelse for hvordan det vil blive modtaget, så skift lige efter din glatbane eller teoriprøve, for der har du papirerne i hånden. Så skal du ikke spørge din kørelærer om papirerne, og hvis h*n ikke tager det pænt, så kan vi få dig over til os med hjælp fra Borgerservice.

Hvis du har papirerne nu og er færdig med lovpakken – så er der ingen problemer.  Så er det blot at kontakte os 🙂

I langt de fleste tilfælde vil vi have tid til at tage dig ind. Det eneste du er nødt til at regne med er, at du skal være lidt fleksibel med tiderne.

Alt efter hvor langt du er nået i forløbet på din gamle skole, vil du skulle bruge et antal ekstratimer på at blive klar. Dels for at lære den nye bil at kende, og dels for at vi er 110% sikre på at vi sender en elev til prøve, som er klar. Vi har en fast politik på Smiley Køreskole om aldrig at sende nogen til prøve, der ikke er klar.

Det betyder på ingen måde, at vi forsøger at sælge dig flere timer end du skal bruge. Det betyder at vi er meget fokuserede på at du er en sikker billist når vi sender dig op til prøven.

Sagkyndige elsker sikre billister! Det er ca 90% af at bestå prøven!

Når du har valgt hvem af os du gerne vil køre med, så kommer du ud på en køretur af 90 min. varighed. Efter denne tur vil vi kunne vejlede dig om hvor mange timer, vi mener, du skal bruge for at blive klar. Vi har mange års erfaring i det, så vi kan vurdere det ret nøjagtigt. Vi vil det bedste (og billigste) for dig, så stol på de råd vi giver! – hvis vi snød vores elever ville du kunne se det på vores dumpeprocenter og på Trustpilot!

Så bliver du tilbudt en af pakkeløsningerne – alt efter dit behov – og så finder du og din nye kørelærer ud af tingene derfra.

Hvis du har nogen spørgsmål, så er du hjertelig velkommen til at ringe til enten

Regitze på 31512497

eller

Maria på 29805141