Generhvervelse af kørekort

Hvis du har mistet dit kørekort – enten som følge af en hastighedsforseelse eller fordi du har kørt med alkohol eller narko i blodet – så kan vi hjælpe dig med at generhverve det. Proceduren er heldigvis rimelig simpel.

Betinget frakendelse af kørekort

Du har fået et brev fra politiet der giver dig en frist for hvornår du skal have bestået din teoretiske og praktiske prøve for at kunne beholde dit kørekort.

Hvis du har mistet det pga. alkohol/narko – så er dit første skridt at melde dig til et ANT kursus på kommunen og gennemføre det. Uden et gennemført ANT kursus kan vi nemlig ikke booke prøve til dig.

Tilmelding til ANT kursus i Hillerød gør du HER

Samtidig med din tilmelding, så tilmelder du dig til generhverv hos Smiley Køreskole. Ved tilmeldingen får du adgang til teoriundervisningsmaterialerne.

Samtidig bliver dit prøvegebyr til staten for afholdelse af de 2 prøver automatisk betalt og vi sørger for at sætte hele det administrative apparat i gang.

Teoriprøve til generhvervelse af kørekort

Teoridelen er langt det sværeste at bestå når man er erfaren bilist, så du skal træne meget intensivt for at klare prøven. Vær omhyggelig med at læse op på det materiale du har fået adgang til og tag evaluerende prøver. Tag mange mange mange evaluerende prøver.

Vi har lavet en vejledning i hvordan du bedst består din teoriprøve

En teoriprøve er ikke ulig enhver anden eksamen. Jo mere du træner jo mere sikker bliver du på at bestå. Du skal op efter samme vilkår som nye bilister, dvs. max 5 fejl på 25 billeder.

 

Når du har bestået dit ANT kursus og vi kan se i systemet at du har trænet tilstrækkeligt til at du vil kunne bestå din teori-prøve – så booker vi prøven til dig.

Hvis du dumper din teoriprøve, så inddrages dit kørekort ved prøven og så skal du betale nyt prøvegebyr og tage en ny teoriprøve. Hvis du dumper teorien har du ikke kørekort igen før efter bestået køreprøve.

Samtidig får du også vejledning i hvad du bestemt ikke skal vise de sagkyndige af dårlige vaner.

Generhverv kørekort

Så kommer du til generhvervelses køreprøven, og hvis du består den, så har du generhvervet dit kørekort.

Vejledning i hvordan du består din køreprøve og se pris på generhverv af kørekort

Tilmeld til generhverv af kørekort her

Generhvervelse af kørekort Hillerød, Smiley køreskole