Smiley Køreskole

Vi hedder Maria og Regitze og har begge 2 været kørelærere siden dec 2013 og har arbejdet sammen siden 2015

Vi har begge arbejdet fuldtid som kørelærere i Hillerød i 2015-2022. Vi besluttede i marts 2018 at det var på tide at virkeliggøre vores egen vision om, hvordan man skaber den bedste og sjoveste oplevelse for eleverne.

I maj 2018 åbnede vi for tilmelding til hold i Hillerød og i feb. 2019 åbnede vi ny afdeling med teorilokaler på Græsted Stationsvej 19.  Vores teorilokaler i Græsted blev et stort hit og åbnede mulighed for også at tilbyde B/E trailer kort.

i Maj 2019 åbnede vi ny-istandsatte teorilokaler på Jernbanevej 29 og har nu egne lokaler ca 2 min fra Hillerød St.

At være kørelærer er et af de bedste job i verden. Ikke alene er vores elever vildt ivrige efter at lære, vi har også fornøjelsen af at følge dem i et intensivt forløb fra nervøse nybegyndere til sikre nye billister.

 

Man får næppe større tilfredsstillelse i sit job, end når vi giver vores elever det første knus efter en bestået køreprøve. Når alle sommerfuglene i maven får lov at flyve fordi eleven står med papiret i hånden. Det er lige stort hver gang!!

Vi brænder begge for at gøre vores undervisning så sjov og lærerig som overhovedet mulig, og der er ikke noget bedre end spørgsmål fra nysgerrige elever. Vi kører med små hold både i Hillerød og på køreskolen i Græsted for at sikre optimal indlæring for alle eleverne.

Vi kører begge i rigtig store skolebiler så vores elever er bedst muligt rustet til alle typer biler, når vi er færdige med forløbet.  Vores motto er:  Kan du køre og parkere et hangarskib, så kan du også håndtere en optimistjolle.

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen til Smiley Køreskole og håber du bliver lige så glad for at lære at køre bil som vi glæder os til at lære dig det 🙂

Tilmeld dig næste hold her!

link
Skriv til os

+45 31 51 24 97