Kørekort og fravær

Tilmeld dig vores næste hold

Hvorfor er fravær slet ikke et problem ?

Vi ved godt at gymnasiernes forhold til fravær er stringent ? Derfor forsøger vi selvfølgelig altid at planlægge elevernes timer i så fleksibelt som overhovedet muligt inden for normal arbejdstid! 7.00-14.30. Aflyste moduler og frie morgener, tidlig fri etc.

Fra 14.30 til 17 er der myldretid i Hillerød. Vi kører normalt ikke der, for det er virkelig elendige forhold, hvis man skal lære noget. Man kan ikke lære meget af at holde stille i en kø. Der er da uden tvivl køreskoler der kører i det tidsrum – det er nemlig en fabelagtig måde at sørge for at eleven har brug for masser af ekstralektioner!!

Fra 16.30-19.30 underviser vi i teori – så senere tider findes normalt ikke!!  En fuldtids kørelærers normale arbejdsdag er i snit ca. 9-11 timer – hver dag!!

Nogle gange passer tiderne perfekt med aflyste moduler eller andet frirum – andre gange, så må i rykke lidt rundt på jeres planer!  Den del er ens for alle!   Lad være med at sige ”det kan jeg ikke – jeg vil ikke have fravær” hver eneste gang.  Det er ens for jer alle sammen og det skal fungere for os alle ?

Lav selv regnestykket

1 studie år på gymnasiet (gennemsnit for STX, HHX, HTX og HF) = 875 timer

Kørekort:

Teoritimer 21,75 timer (ligger IKKE i skoletiden)

Manøvrebane 4 timer (ligger IKKE i skoletiden)

Førstehjælp 8 timer (ligger IKKE i skoletiden)

Glatbane 6 timer inkl transport (ligger IKKE i skoletiden)

 

Køretimer og køreprøve 14-22 timer (nogle af timerne ligger i skoletiden og 95% klarer prøven indenfor det timeantal)

Hvis ALLE jeres køretimer ligger midt i skoletiden, så er det her det maximale fravær i kan få på et helt år ? Hvis i ikke kan finde plads til ca 2% fravær – så bruger i jeres fravær på alt mulig andet og så må i vente lidt med kørekortet!!

Men HUSK – det er aldrig nogensinde alle timerne der ender med at ligge i skoletiden. Vi har ca. 100 elever igennem om året der alle får både kørekort og studenterhue så det ender altid positivt ?

 

Tilmeld dig næste hold her!

link
Skriv til os

+45 31 51 24 97