Generhvervelse af kørekort i Hillerød og omegn

Her hos Smiley Køreskole, tilbyder vi også generhvervelse af kørekort i Hillerød, Græsted og omegn. Læs mere nedenfor om generhvervelsen og hvad dette indebærer.

Tilmeld dig vores næste hold

Hvis du har mistet dit kørekort – enten som følge af en hastighedsforseelse eller fordi du har kørt med alkohol eller narko i blodet – så kan Smiley Køreskole hjælpe dig med at generhvervelse af kørekort i Hillerød, Græsted og omegn.

Betinget frakendelse:

Du har fået et brev fra politiet der giver dig en frist for hvornår du skal have bestået din teoretiske og praktiske prøve for at kunne beholde dit kørekort.

Brevet indeholder samtidig de krav der stilles til dig for at du må generhverve. Kom i gang i god tid – og læs op på den procedure du skal igennem så du ved hvad der venter 🙂

Læs alle detaljer om generhverv ved betinget frakendelse her

Ubetinget frakendelse:

Ved en ubetinget frakendelse er et første skridt at ansøge om at få dit kørekort igen 3 måneder inden din frakendelse udløber. Kom godt i gang ved at læse om den procedure du skal igennem.

Læs alle detaljer om generhverv ved ubetinget frakendelse her

Særlig køreundervisning

Kørselsforbud er det meste af den originale undervisning om igen – i et nøje fastlagt forløb. Forstå hvad det er du skal, hvornår og hvorfor ved at læse alle detaljer om Særlig køreundervisning og kørselsforbud her

Kontakt os for generhvervelse af kørekort i Hillerød i dag

Hvis du enten har fået en betinget frakendelse, en ubetinget frakendelse eller har brug for særlig køreundervisning, så skal du endeligt ikke tøve med at tage kontakt til Smiley Køreskole, for generhvervelse af kørekort i Hillerød, Græsted eller omegnen deraf.

Ring til os på  +45 31 51 24 97 /+45 29 80 51 41

Send en mail på info@smiley-koreskole.dk

Eller tilmeld dig vores næste hold her: Tilmeld dig vores næste hold

Tilmeld dig næste hold her!

link
Skriv til os

+45 31 51 24 97