Forberedelse til teoriprøve

Tilmeld dig vores næste hold

Inden teoriprøven.

Først og fremmest! – LAD VÆRE med at fortælle nogen du skal til teoriprøve. Du kan selvfølgelig godt fortælle det til dine forældre og søskende – men, hvis du er det mindste i tvivl om hvordan de vil reagere, hvis du dumper – så lad være! Jo mindre pres du lægger på dig selv jo nemmere vil det føles.

Find dit pas frem i god tid. Hvis det er udløbet, så find dit studiekort, dit sygesikringsbevis, gamle kørekort eller dåbsattest og tag det med SAMMEN med dit udløbede pas. Sammen vil de udgøre en korrekt identifikation.  Tjek rejseplanen så du ved hvordan du ankommer MINDST 10 min. før prøvestart. Du skal kunne nå at tisse af inden prøven hvis du har behovet.

I Hillerød skal du op af denne trappe.  Det er den sidste dør til venstre – hvor der står teorilokale på et skilt! Det er nede i industriområdet, så det er ret let at finde!

Adressen er: Rønnevangs Alle 6, 3400 Hillerød.

 

Tips og tricks til at bestå teoriprøven.

ALLE!!! kan bestå i første forsøg. Hvis du dumper er det udelukkende fordi du ikke har øvet nok inden.  Alle har forskellige behov og du ved selv hvor meget der skal trænes for at du har gjort det godt nok.

Som elev på Smiley Køreskole har du adgang til både Drive4You OG prove.dk via din fulde pakke. Der er alle emneprøverne og mere end 60 teoriprøver som du kan øve dig på. Hvis du ikke har bestået alle 60 prøver inden din teroi-prøve (uden at snyde selvfølgelig) og du dumper den rigtige prøve – så ved du selv hvem du skal pege fingre af!!

Vi anbefaler også at du ser de her 2 videoer – det er alt det vi allerede har gennemgået i teori – der er ikke noget nyt i det, men de er suveræn repetetion og en kæmpestor hjælp!!!

 

 

Det er op til den enkelte at bestå prøven – vi kan give jer værktøjerne og en masse gode råd – men det er op til jer selv at bruge dem.

Inden du skal op, så sørg for at have sovet godt, spist normalt. Ikke noget med at springe maden over fordi du er nervøs!! Lavt blodsukker er den sikre vej til at lave dumme fejl.

Under teoriprøven.

I Hillerød er der ikke længere digitale prøver. Dvs – du laver prøvesvarene på papir, men du sidder foran din egen skærm med høretelefoner på og får spørgsmålene

Det eneste du IKKE skal gøre er at gå tilbage og rette med mindre du er 110% sikker på at du har sat et forkert kryds ved et uheld. I 99,99% af alle tilfælde er det din første indskydelse der er den rigtige.  Du har øvet dig så meget at du normalt ikke vil være i tvivl om hvad der er det korrekte svar.

Så som udgangspunkt skal du lade være med at tvivle på dig selv. Stol på at du har gjort dit forarbejde godt nok!

Tilmeld dig næste hold her!

link
Skriv til os

+45 31 51 24 97