Inden teoriprøven.

Først og fremmest! – LAD VÆRE med at fortælle nogen du skal til teoriprøve. Du kan selvfølgelig godt fortælle det til dine forældre og søskende – men, hvis du er det mindste i tvivl om hvordan de vil reagere, hvis du dumper – så lad være! Jo mindre pres du lægger på dig selv jo nemmere vil det føles.

Find dit pas frem i god tid. Hvis det er udløbet, så find dit studiekort, dit sygesikringsbevis, gamle kørekort eller dåbsattest og tag det med SAMMEN med dit udløbede pas. Sammen vil de udgøre en korrekt identifikation.  Tjek rejseplanen så du ved hvordan du ankommer MINDST 10 min. før prøvestart. Du skal kunne nå at tisse af inden prøven hvis du har behovet.

 

 

 

I Hillerød skal du ind af denne dør.  Det er den grønne dør – hvor der står teorilokale på et blåt skilt! Det er lige ved politistationen, så det er ret let at finde!

Adressen er

Kanikkegade 3
3400 Hillerød.

Tips og tricks til at bestå teoriprøven.

ALLE!!! kan bestå i første forsøg. Hvis du dumper er det udelukkende fordi du ikke har øvet nok inden.  Alle har forskellige behov og du ved selv hvor meget der skal trænes for at du har gjort det godt nok.

Du har adgang til Drive4You teoriprøverne fra køreskolen. Der er alle emneprøverne og alle teoriprøverne som du kan øve dig på.

Det er nok til at du kan bestå, men hvis du gerne vil træne så du er HELT! sikker, så skal du arbejde med nogle nye billeder og nye måder at blive spurgt på.  En måneds tid før du skal til prøve, så anbefaler vi dig at købe de små abonnementer på hhv. prove.dk  og/eller trafiktesten.dk

Begge sites tilbyder små abonnementer, der tilsammen koster meget mindre end de 600,- kr det koster at dumpe teoriprøven. Det er på ingen måde noget vi kræver – men noget vi anbefaler på det kraftigste.

Det er op til den enkelte at bestå prøven – vi kan give jer værktøjerne og en masse gode råd – men det er op til jer selv at bruge dem.

Inden du skal op, så sørg for at have sovet godt, spist normalt. Ikke noget med at springe maden over fordi du er nervøs!! Lavt blodsukker er den sikre vej til at lave dumme fejl.

Under teoriprøven.

I Hillerød er der digitale prøver. Dvs – du laver prøven på samme måde som du er vant til når du øver dig.  Det er en kæmpe fordel.

Det eneste du IKKE skal gøre er at gå tilbage og rette med mindre du er 110% sikker på at du har sat et forkert kryds ved et uheld. I 99,99% af alle tilfælde er det din første indskydelse der er den rigtige.  Du har øvet dig så meget at du normalt ikke vil være i tvivl om hvad der er det korrekte svar.

Så som udgangspunkt skal du lade være med at tvivle på dig selv. Stol på at du har gjort dit forarbejde godt nok!