Forberedelse til køreprøve

Tilmeld dig vores næste hold

Kørekort Kategori B – Bestå køreprøven 1. gang

For at bestå køreprøven er der 3 ting du skal være god til.

  1. De tekniske spørgsmål til køreprøven
  2. At køre bilen
  3. Slappe af og tro på at du gør det godt nok!

De tekniske spørgsmål til køreprøven skal du kunne uden ad. Det betyder at du skal printe nedenstående dokument, finde alle svarene på spørgsmålene og træne dem indtil du kan dem uden ad.  Kan du svarene er du godt på vej til at bestå din køreprøve.  Så kan du tage det roligt hvad det angår.

Være dygtig nok til at køre bilen

Mange frygter at lave fejl til køreprøven. Det er naturligt nok. Faktum er at alle billister laver små fejl hele tiden. Det er ikke de små fejl der ødelægger din køreprøve. Det er de store fejl, dvs. hvor din kørsel potentielt kunne være årsag til kollision eller personskade. Det er lige meget om din prøve er køreprøve med automatgear eller manuelt gear – det er hvor sikker en bilist du er

Derfor har vi i nedenstående dokument lavet en oversigt over alle de fejl du kan begå til din køreprøve og hvilken betydning de har ifht. at kunne bestå. Hvis du læser det så mange gange at du kan huske hvad der betyder mest – så panikker du ikke hvis du laver små fejl under køreprøven.

EKSTRALEKTIONER!!!!

Det er udelukkende et spørgsmål om matematik!  Lad os sige at din kørelærer siger at du skal have den lille pakke med 10 lektioner til 5000,- kr. Du (eller dine forældre) synes i ved bedst og insisterer på bare 3 lektioner til 1800 kr.  Det var ikke nok – og du er dumpet! (desværre som forventet)

Så koster det dig 1500 kr i en ny køreprøve, yderligere mindst 1200 kr til nye ekstralektioner og 1170 kr. i nyt prøvegebyr til staten + 330 i bookinggebyr. Ialt har du så spildt 4200 kr ekstra.

Så har du brugt i alt 6000 kr på 5 seriøse lektioner og 1 ekstra prøve med ringe chance for at bestå 2. gang – hvor du kunne have brugt 5000 kr på 10 seriøse lektioner og bestået i første forsøg. Det er absurd spild af penge!! Færre lektioner for flere penge er dårlig matematik!!!

En kørelærer der elsker sit job elsker sine elever. Det betyder, at der ikke er noget i hele verden vi ønsker mere end at se dig bestå i 1. forsøg. Vi anbefaler ikke timer for vores egen skyld – vi anbefaler dem for din!

Slappe af under køreprøve

Har du forberedt dig grundigt ved at nærstudere de 2 dokumenter, så kan du ikke gøre mere. Så er du så godt forberedt til din prøve som du kan blive og en godt forberedt elev har maximal chance for at bestå. Det gælder også generhververe!!! Tag dig god tid til at læse og sige “nååhhr ja”

Tilmeld dig næste hold her!

link
Skriv til os

+45 31 51 24 97