Kørekort Kategori B – Bestå køreprøven 1. gang

For at bestå køreprøven er der 3 ting du skal være god til.

  1. De tekniske spørgsmål til køreprøven
  2. At køre bilen
  3. Slappe af

De tekniske spørgsmål til køreprøven skal du kunne uden ad. Det betyder at du skal printe nedenstående dokument, finde alle svarene på spørgsmålene og træne dem indtil du kan dem uden ad.  Kan du svarene er du godt på vej til at bestå din køreprøve.  Så kan du tage det roligt hvad det angår.

Mange frygter at lave fejl til køreprøven. Det er naturligt nok. Faktum er at alle billister laver små fejl hele tiden. Det er ikke de små fejl der ødelægger din køreprøve. Det er de store fejl, dvs. hvor din kørsel potentielt kunne være årsag til kollision eller personskade

Derfor har vi i nedenstående dokument lavet en oversigt over alle de fejl du kan begå til din køreprøve og hvilken betydning de har ifht. at kunne bestå. Hvis du læser det så mange gange at du kan huske hvad der betyder mest – så panikker du ikke hvis du laver små fejl under køreprøven.

Slappe af under køreprøve

Har du forberedt dig grundigt ved at nærstudere de 2 dokumenter, så kan du ikke gøre mere. Så er du så godt forberedt til din prøve som du kan blive og en godt forberedt elev har maximal chance for at bestå.